Holmevang Frugtplantage

Fæld selv juletræ hos Holmevang Frugtplantage

Velkommen til Holmevang Frugtplantage, din destination for den perfekte juleoplevelse i Sengeløse, Taastrup. Med kun 20-25 minutters kørsel fra København er vores plantage det ideelle sted at starte julemåneden med en traditionel og hyggelig udflugt.

Hver vinter åbner vi vores julemarked og inviterer dig til at komme og fælde dit eget juletræ. Dette er ikke blot en praktisk måde at finde det helt rigtige træ på, men også en sjov og mindeværdig aktivitet for hele familien. Tag dine kære med på en eventyrlig tur gennem vores plantage, hvor I kan vælge og fælde jeres eget træ, der vil pryde jeres hjem gennem julemåneden.

Stort udvalg af julepynt og diverse

Når i har været på jagt og fundet det helt rigtige juletræ, kan I også udforske vores store udvalg af julepynt og diverse, der vil hjælpe med at skabe den perfekte stemning af jul og hygge hjemme hos jer. Vores julebod består af et stort udvalg af små og store nisser og julekugler til at pynte træet.

Vi glæder os til at se jer og byde jer velkommen!

F4C2E1EA-5134-42A0-8DD2-0691A04CECB5

Find vej

Holmevang Frugtplantage
Frederiksholmsvej 3
2630 Taastrup (Sengeløse)

Besøg Holmevang Frugtplantage og fæld selv jeres juletræ

Hvordan fungerer fæld selv juletræ?

Når du besøger Holmevang Frugtplantage for at fælde dit eget juletræ, bliver du mødt med en enkel, nem og hyggelig proces, der gør hele oplevelsen til en fornøjelig familieudflugt. Vi har save til fri afbenyttelse i kan tage med når i går på juletræs-jagt.

Vores venlige personale guider dig til de områder af plantagen, hvor du kan finde et udvalg af smukke juletræer. Her kan du vandre gennem vores skov og vælge det træ, der passer bedst til din families behov og præferencer.

Når du har fundet det perfekte træ, fælder i det og tager det med tilbage på julemarkedet hvor vores personale hjælper jer med at få det pakket ind i net, så det er nemt at transportere med hjem. 

Levering af juletræ

Hvis ikke I har mulighed for at fragte årets juletræ med hjem, tilbyder vi at levere det hjem til jer. Kontakt os for at lave en aftale.

Hvilke juletræer har i?

Hos Holmevang Frugtplantage har vi Nordmannsgran juletræer som er danskernes foretrukne juletræ og det mest populære juletræ i Danmark. Det er flotte, kegleformede juletræer med mørkegrønne blanke nåle, der holder længe på nålene og som ikke stikker. 

Vi sprøjter ikke vores juletræer med nogen former for kemikalier. De plantes naturligt og vokser naturligt indtil de er klar til at blive fældet. Fra juletræerne plantes til de er klar til at blive fældet kan der godt gå omkring 8 år.

Prisen på fæld selv juletræ

Vi har en fast pris på 400,- for fæld selv juletræer op til 3 meter.

Er I ude efter et længere juletræ, koster det 150,- kr. ekstra pr. løbende meter.

Der kan betales med Mobilepay og kontant.

Informationer om Julemarkedet 2023

Vi åbner igen for juletræssalget i 2024. Vi melder dato ud når vi kommer tættere på julen 2024.

Har du ikke mulighed for at fragte dit juletræ, tilbyder vi levering mod betaling. Du kan lave en aftale med os når du besøger julemarkedet og ellers kan du kontakte os på telefon + 45 31 49 44 24 eller mail: info@holmevangfrugtplantage.dk

Juletræer op til 3 meter = 400,- kroner
Juletræer over 3 meter = 150,- kroner ekstra pr løbende meter.

Der kan betales med Mobilepay eller kontant.

Hos Holmevang holder vi firmaarrangementer, hvor i kan invitere jeres medarbejdere ud til vores julemarked og fælge juletræer. Derudover vil der være gløgg, kakao og æbleskiver. Kontakt os på telefon + 45 31 49 44 24 eller mail: info@holmevangfrugtplantage.dk og hør nærmere.

Æbleskiver, varm kakao & glögg

Når juletræet er fældet, kan I hygge og lune jer med varm kakao, glögg og æbleskiver. Vores æbleskiver serveres med vores hjemmelavet marmelade og flormelis. Det hele kan nydes i vores julestuer med siddepladser til hele familien.

Vi sælger desuden også pebernødder, honning, avlet fra vores plantage samt hjemmelavet marmelade og snaps.