Holmevang Frugtplantage

Juletræssalg

Hos Holmevang har vi stor erfaring med salg af juletræer og vi elsker at hjælpe jer med køb af juletræer. Vores juletræssalg fungerer på mange forskellige måder, hvor du enten kan være aktiv et fælde et juletræ selv, vælge et af vores træer som allerede er fældet eller bestille online via telefon eller mail.

Juletræssalg hos Holmevang - køb juletræer fysisk eller online

Hos Holmevang har vi specialiseret os i salg af juletræer på nettet og på vores fysisk plantage, og vi er stolte af at hjælpe jer i den travle juletid. Hos os kan du finde det perfekte juletræ, der ikke blot pynter i hjemmet, men også spreder ægte julestemning og glæde. Vi tilbyder muligheden for at købe dit juletræ både fysisk på vores idylliske plantage eller online via bestilling over enten mail eller telefon – kontakt os i dag og hør nærmere.

Billige juletræer - fæld selv Nordmannsgran juletræer hos os

Vi er stolte over at kunne tilbyde et bredt udvalg af Nordmannsgran juletræer til konkurrencedygtige priser. Nordmannsgranen er kendt for sin holdbarhed og evne til at holde på nålene – perfekt for en lang og hyggelig juletid. Vores Nordmannsgran juletræer kommer i mange forskellige størrelser, så uanset om du leder efter et lille træ til lejligheden eller et stort træ til stuen, har vi det perfekte træ til dig.

Det er muligt at fælde sit eget juletræ hos os – dette giver den perfekte mulighed for at have en fantastisk dag sammen med familien. På vores julemarked, er der rammerne for at have den bedste julehyggedag med familien, hvor der er underholdning og forplejning til både voksne og børn.

Vi forhandler usprøjtede juletræer

Vores usprøjtede juletræer er dyrket med omsorg og respekt for naturen. Ved at vælge et usprøjtet juletræ fra Holmevang Frugtplantage støtter du en mere bæredygtig og miljøvenlig praksis. Disse træer er ikke kun et grønnere valg, men de bidrager også til en sundere indendørs luftkvalitet i dit hjem uden risikoen for rester af pesticider.

Levering eller afhentning af juletræer

Når du køber dit juletræ hos Holmevang Frugtplantage, tilbyder vi dig fleksibiliteten til enten at få dit træ leveret hjem til dig eller at afhente det direkte fra vores plantage. For dem, der ønsker at vælge deres træ personligt, byder vi velkommen på plantagen, hvor du kan få en hyggelig oplevelse med hele familien. Her kan du selv fælde dit træ, hvis du ønsker, eller vælge et allerede fældet træ fra vores udvalg. 

Prisen for levering afhænger af flere faktorer og bliver bestemt ved indgåelse af en aftale. Kontakt os på enten mail: Info@holmevangfrugtplantage.dk eller telefon: +45 31 49 44 24 for at høre nærmere.