Holmevang Frugtplantage

Velkommen til vores hyggelige gårdbutik

GENÅBNING FREDAG D. 24/5-2024 KL. 16-19

Vi holder åbent hver torsdag – søndag kl. 10:00 – 21:00.

Vores selvbetjente gårdbutik er hjertet af Holmevang Frugtplantage og er åben for jer torsdag – søndag kl. 10-21. Her kan I opleve en skøn atmosfære, hvor friskhed og kvalitet mødes på smukkeste vis.

Vi er stolte af at tilbyde et varierende udvalg af friske grøntsager og frugt, der afspejler årstidens bedste tilbud. Fra saftige æbler fra vores plantage til søde tomater og majs – vi stræber altid efter at præsentere jer for det bedste, naturen har at tilbyde.

Udover vores friske udvalg finder I også et udvalg af kvalitetsprodukter fra anerkendte mærker fra f.eks. Solwang, Ib Laursen og Nicolas Vahe. Vores sortiment inkluderer en bred vifte af lækre krydderier, olier, pestoer, tapenader, sirup, karklude i økologisk bomuld, viskestykker og skærebrætter. Glem ikke at prøve vores egenproducerede honning, der kommer direkte fra vores egne bistader her på plantagen.

Besøg vores gårdbutik, lad jer inspirere af vores friske råvarer og lad oplev smagen af ægthed og kvalitet.

 

Lækre produkter og råvarer i vores gårdbutik

Vigtig information om vores gårdbutik

Torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 10-21.

I vores gårdbutik finder I et skiftende udvalg af nøje udvalgte råvarer, der afspejler sæsonens friskhed. Vores fokus på høj kvalitet garanterer en unik smagsoplevelse, uanset hvornår I besøger os.