Råmasse:
Smør og sukker røres godt sammen.
Æggene kommes i ét ad gangen under omrøring.
Mel, maizena, bagepulver og vanilie tilsættes, og massen røres igennem.
Drys:
Ingredienserne blandes til ”smulder”.
Halvdelen af drysset kommes i bunden af en springform.
Råmassen hældes i formen. Kanel drysses over råmassen, æblerne skæres i både og lægges ovenpå. Resten af drysset kommes til slut ovenpå.
Bages i ca. 30-40 min. ved 170-180 grader.
Serveres med creme fraiche, skyr eller vanilieis.
Det skal du bruge | |
Råmasse: | |
150 g | Smør |
150 g | Sukker |
3 | Æg |
150 g | Mel |
30 g | Maizena |
3 tsk | Bagepulver |
2 | Vaniliestænger |
Drys til bund og top: | |
50 g | Smør |
50 g | Sukker |
80 g | Mel |
½ tsk | Bagepulver |
Fyld: | |
3 | Æbler |
1 spsk | Kanel |