Mørbrad med æbler og timian

Hæld olivenolien på panden og brun den rensede mørbrad på alle sider i ca. 10 minutter.

Læg låg på panden og steg yderligere i 15 minutter. Vend den en gang imellem.

Varm lidt olivenolie på en anden pande og steg løgene bløde.

Tilsæt æblerne og timian og steg videre i 5 minutter.

Tag mørbraden op og dæk den med folie.

Hæld hvidvin, bouillon, sennep i kødstegeskyen, krydr med salt og peber og giv et opkog.

Skær mørbraden i skiver. Fordel æble-løgblandingen på tallerknerne og placer mørbradskiverne ovenpå. Hæld skyen over mørbradskiverne og pynt med frisk rucola salat. Server flutes eller bulgur til.

Det skal du bruge
1-2 spskOlivenolie
Ca. 800 g Svinemørbrad
3Rødløg i tynde både
3Belle de Boskoop i både
(eller et andet lidt syrligt æble)
3 StilkeFrisk timian
3 dlHvidvin
1/2Hønsebouillonterning
3 spskDijonsennep
  
Øvrigt 
Lidt salt
Pynt: Rucola salat 
  
Mørbrad med æbler, anrettet.
Mørbrad med æbler