Hæld olivenolien på panden og brun den rensede mørbrad på alle sider i ca. 10 minutter.
Læg låg på panden og steg yderligere i 15 minutter. Vend den en gang imellem.
Varm lidt olivenolie på en anden pande og steg løgene bløde.
Tilsæt æblerne og timian og steg videre i 5 minutter.
Tag mørbraden op og dæk den med folie.
Hæld hvidvin, bouillon, sennep i kødstegeskyen, krydr med salt og peber og giv et opkog.
Skær mørbraden i skiver. Fordel æble-løgblandingen på tallerknerne og placer mørbradskiverne ovenpå. Hæld skyen over mørbradskiverne og pynt med frisk rucola salat. Server flutes eller bulgur til.
Det skal du bruge | |
1-2 spsk | Olivenolie |
Ca. 800 g | Svinemørbrad |
3 | Rødløg i tynde både |
3 | Belle de Boskoop i både (eller et andet lidt syrligt æble) |
3 Stilke | Frisk timian |
3 dl | Hvidvin |
1/2 | Hønsebouillonterning |
3 spsk | Dijonsennep |
Øvrigt | |
Lidt salt | |
Pynt: Rucola salat | |
